Veranderen gaat niet zonder slag of stoot en dat hoeft ook niet. Door verbinding, vertrouwen en de dialoog centraal te stellen en de verandering door middel van pakkende interventies en creatieve werkvormen ‘behapbaar’ te maken ontstaat er ruimte en inspiratie voor vernieuwing. Weerstand wordt hierdoor omgezet in veranderenergie.

Met een sterk coachings-, trainings- en theaterfundament helpt Lefeffect teams en individuen om zich optimaal te ontwikkelen, zowel op professioneel gebied als persoonlijk. Dat kan gaan om een serieuze, coachende aanpak of om een meer humoristische benadering. Het draait om inspireren, enthousiasmeren, begeleiden en het verankeren van verandering.

Om aan de verschillende behoeften te voldoen, heeft Lefeffect drie benaderingen ontwikkeld: Team lef, Creatief lef en Persoonlijk lef. Deze coachingselementen kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie worden ingezet. Bijvoorbeeld: een team eerst losschudden door middel van een creatieve kick-off om vervolgens samen een intensiever coachingstraject in te gaan. Of: een teaminterventie laten volgen door een serie individuele sessies.

Lefeffect levert maatwerk en denkt graag (creatief) met u mee.